Hukuk Fakültesi Lisansüstü Alım Sınavları Hakkında

29.01.2022

Özel Hukuk tezli ve tezsiz yüksek lisans ile doktora programlarına, Kamu Hukuku tezli yüksek lisans programınabaşvuran adaylar için sınavlar online olarak gerçekleştirilecektir. Başvuru koşullarını sağlayan adaylara sınavların tarihi, saati, usulü ve yapılış süreci hakkında bilgilendirme maili gönderilecek ve web sitemiz vasıtasıyla sınavlara ilişkin duyurular yapılacaktır. Başvuru koşullarını sağlayan adayların sınavlara sorunsuz bir şekilde katılabilmesi için başvuru esnasında vermiş oldukları mail adreslerini ve web sitesini düzenli aralıklarla kontrol etmesi gerekmektedir. Mail adresleri ve web sitesi vasıtasıyla yapılacak bilgilendirmeleri takip etmek adayların sorumluluğundadır. Mail adreslerini ve web sitesi vasıtasıyla yapılan bilgilendirmeleri takip etmeyen adaylar, herhangi bir hak iddiasında bulunamayacaktır.

Sınav Şekli

Sınav Gün/ Saati