IMU011 Yabancı Dil I (İngilizce) Bütünleme Sınavı

23.01.2023

Değerli Öğrencilerimiz,

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yabancı Dil (İngilizce) I Bütünleme Sınavı

27.01.2023 (Cuma) tarihinde saat 15.00-15.35 saatleri arasında yüz yüze yapılacaktır. Aşağıdaki tablodan sınav yeri ve saatinizi kontrol ediniz ve not alınız. Sınava gelirken lütfen kurşun kalem getiriniz.

• Sınavınıza 1-14. Haftalar arasındaki tüm konular dahildir.
  • Sınavınız 25 adet sorudan oluşmaktadır ve sınav süresi 35 dakikadır. Bu süre içinde sınavınızı tamamlamanız gerekmektedir.
  • Bütünleme sınavının yıl sonu notuna katkısı %60 olarak hesaplanacaktır.
  • Sınav sürecinde ve sonrasında Yabancı Dil (İngilizce) I Bütünleme Sınavına dair yazılı ve/veya görsel hiçbir içerik kayıt alma, yazıcıdan çıktı alma, fotokopi ile çoğaltma, ekran görüntüsü alma vb. dahil hiçbir şekilde kopyalanamaz, değiştirilemez, dağıtılamaz ve basılı ve sosyal (dijital) medya dâhil hiçbir platformda kullanılamaz. Kuralları ihlal ettiği tespit edilen öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır. Bu konuda tüm sorumluluk öğrenciye aittir.

Lütfen güncel bilgiler ve duyurular için Yabancı Diller Yüksekokulumuzun WEB sayfasını, Canvas sınıflarınızı ve UBYS’de yer alan mailinizi düzenli olarak kontrol ediniz.

Sorularınız ve sorunlarınız için aşağıdaki e-posta adresine e-posta gönderebilirsiniz:
yabancidiller.uzem@medeniyet.edu.tr

Ayrıca aşağıdaki adresten Yabancı Diller Yüksekokulu Uzaktan Eğitim Sorumlularından birini seçerek yardım talebi oluşturabilirsiniz. https://yardimmasasi.medeniyet.edu.tr

2022-2023 AKADEMİK YILI

IMU011 KODLU YABANCI DİL (İNGİLİZCE) I DERSİ BÜTÜNLEME SINAVI PROGRAMI

SINAV TARİHİ: 27 OCAK 2023 CUMA 15.00-15.35

Sınav Süresi 35 dakikadır.

FAKÜLTE

BÖLÜM /