Kısmi Zamanlı Çalışmak İsteyen Öğrenciler İçin Başvurular Başlamıştır

07.10.2021

2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 46. maddesine dayanılarak hazırlanan Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Yönergemiz uyarınca Üniversitemizin değişik birimlerinde kısmi zamanlı öğrenci çalıştırılması Rektörlüğümüzün 29.09.2021 tarihli oluru üzerine uygun görülmüştür.

Fakültemiz bünyesinde kısmi zamanlı olarak görev almak isteyen ve Microsoft Ofis Programlarını kullanabilen öğrencilerimizin 05.10.2021-15.10.2021 tarihleri arasında hukuk@medeniyet.edu.tr adresine isim soy isim, öğrenci numarası ve iletişim bilgilerini içeren mail göndermeleri ve bir örneği ekte sunulan kısmi zamanlı çalışma formunu doldurarak Kimlik Fotokopileri ile birlikte Fakülte Sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.

Üniversitemiz bünyesinde başka birimlerde görev almak isteyen öğrencilerimiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının websitesindeki Kısmi Zamanlı Çalışma Programına ilişkin duyurulara bakabilir.

Kısmi Zamanlı Başvuru Formu İçin Tıklayınız