Lisansüstü Programlara Başvuran Adayların Dikkatine

21.06.2021

Özel Hukuk tezli ve tezsiz yüksek lisans ile doktora programlarına, Bilişim Teknolojileri ve Hukuku tezli yüksek lisans programına, Kamu Hukuku tezli ve tezsiz yüksek lisans programlarına, Tıp Hukuku tezli ve tezsiz yüksek lisans ile doktora programlarına başvuran adaylara sınavların tarihi, saati, usulü ve yapılış süreci hakkında bilgilendirme maili gönderilecek ve web sitemiz vasıtasıyla sınavlara ilişkin duyurular yapılacaktır. Başvuru koşullarını sağlayan adayların sınavlara sorunsuz bir şekilde katılabilmesi için başvuru esnasında vermiş oldukları mail adreslerini ve web sitemizi düzenli aralıklarla kontrol etmesi gerekmektedir. Mail adresleri ve web sitesi vasıtasıyla yapılacak bilgilendirmeleri takip etmek adayların sorumluluğundadır, yapılan bilgilendirmeleri takip etmeyen adaylar, herhangi bir hak iddiasında bulunamayacaktır.

Bununla birlikte yüksek lisans ve doktora programlarına yapılan başvuruların sonuçları İstanbul Medeniyet Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün web sitesinde ilan edilecektir. Bu nedenle sınavlara katılan adayların enstitünün web adresinde yapılacak duyuruları takip etmeleri gerektiğini önemle hatırlatırız. Web adresi için buraya tıklayınız