Özel Hukuk Türkçe Tezli Yüksek Lisans Programı için başvuran adayların dikkatine

23.09.2020

Giriş yazılı sınavı 24.09.2020 tarihinde saat 10.00’da başlayıp 11.15'te bitecek, toplamda 75 dk sürecektir. Sorular, adayların başvuru esnasında bildirdikleri eposta adreslerine sınav saatinden hemen önce gönderilecektir. Soruların öğrencilere ulaşma saati olarak Turnitin’de ilan edilen saat esas alınacaktır. Cevap kağıtları sınav süresi içerisinde yani en geç 11.15’te Turnitin'e yüklenmiş olmalıdır. 11.15'te sistem otomatik olarak kapanacak ve sonrasında cevap yüklemek mümkün olmayacaktır. Mail yoluyla gönderilen cevap kağıtları da kabul edilmeyecektir.

Cevaplar boş bir word dosyasına yazılmalıdır. Sayfanın en başında ad soyad ve tc kimlik numaraları yer almalıdır. Sisteme yüklenecek bu word dosyasının adı ise adayın adı ve soyadı şeklinde olmalıdır. Sisteme fotoğraf veya pdf formatında bir dosya yüklenmemelidir.

Adayların Turnitin'e cevap kağıdını yükleyebilmeleri için sınavdan önce mutlaka aşağıda bilgileri verilen sınıfa kayıt olunması gerekmektedir.

Tüm adaylara duyurulur.

Düzeltme: