Tezsiz Yüksek Lisans Programları Hakkında Duyuru

30.08.2021

Özel Hukuk tezsiz yüksek lisans, Kamu Hukuku tezsiz yüksek lisans ve Tıp Hukuku tezsiz yüksek lisans programlarına başvuran adaylara sınavların tarihi, saati, usulü ve yapılış süreci hakkında bilgilendirme maili gönderilecek ve web sitemiz vasıtasıyla sınavlara ilişkin duyurular yapılacaktır. Başvuru koşullarını sağlayan adayların sınavlara sorunsuz bir şekilde katılabilmesi için başvuru esnasında vermiş oldukları mail adreslerini ve web sitemizi düzenli aralıklarla kontrol etmesi gerekmektedir. Mail adresleri ve web sitesi vasıtasıyla yapılacak bilgilendirmeleri takip etmek adayların sorumluluğundadır, yapılan bilgilendirmeleri takip etmeyen adaylar, herhangi bir hak iddiasında bulunamayacaktır.

Bununla birlikte yüksek lisans programlarına yapılan başvuruların sonuçları İstanbul Medeniyet Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün web sitesinde ilan edilecektir. Bu nedenle sınavlara katılan adayların enstitünün web adresinde yapılacak duyuruları takip etmeleri gerektiğini önemle hatırlatırız. Web adresi için buraya tıklayınız