Yaz Okulu Ders Ücretleri Hakkında

24.08.2020

Yaz okulu ders ücretlerini eksik yatıran veya hiç yatırmayan öğrencilerin 26 Ağustos Çarşamba günü saat 16.30’a kadar ücretlerini yatırmaları gerekmektedir. Aksi takdirde yaz okulundan ders alma haklarını kaybedeceklerdir.

Yaz okulu ders ücretlerini eksik yatıran öğrencilerin ücretlerini yatırmış ve yatıracak oldukları ders kodlarını,

Yaz okulu ders ücretlerini hiç yatırmayan öğrencilerin de ücretini yatıracak oldukları ders kodlarını,

1) Ad-Soyad,

2) T.C. Kimlik Numarası ve

3) Telefon Numaraları ile birlikte,

mucahid.secgin@medeniyet.edu.tr mail adresine 26 Ağustos Çarşamba günü saat 16.30’a kadar göndermeleri gerekmektedir.

Not: Yaz okulu ders ücretlerini eksik yatıran öğrencilerden, yaz okulu başvurusu sırasında fazla sayıda ders seçmelerine rağmen halihazırda yatırdıkları ücret karşılığı kadar ders almaya devam etmek isteyenler, yatırdıkları ücretin hangi dersler için olduğunu yukarıda bahsi geçen bilgilerle beraber mucahid.secgin@medeniyet.edu.tr mail adresine 26 Ağustos Çarşamba günü saat 16.30’a kadar bildirmelidir.