Yaz Okulu Sınavları Hakkında 2. Duyuru

21.09.2020

Değerli öğrenciler,

Yaz okulu sınavları ile alakalı fakültemize çok sayıda soru iletilmektedir.  Geçtiğimiz günlerde sınavların hangi illerde yapılacağı hakkında bir liste ilan edilmişti. Buna göre sınavlara girecek olan öğrenciler sınav yerlerine göre 2 gruba ayrılmaktadır:

1. GRUP

a) Sınava başka ilde girmek için herhangi bir başvuru yapmayan öğrenciler:

b) Sınava başka ilde girmek üzere BAŞVURU YAPAN lakin başvurduğu illerde sınav yapılmayan öğrenciler:

• İlan edilen listede ismi İstanbul’da olan öğrenciler: Sınava İstanbul’da fakültemiz binasında gireceklerdir. Sınav tarihleri daha önce web sitesinde ilan edildiği gibidir.
  • İlan edilen listede ismi bulunmayan ve kendisiyle iletişime geçilen öğrencilerden İstanbul’u tercih edenler: Sınava İstanbul’da fakültemiz binasında gireceklerdir. Sınav tarihleri daha önce web sitesinde ilan edildiği gibidir.

2. GRUP

Sınava başka ilde girmek üzere BAŞVURU YAPAN öğrenciler:

• İlan edilen listede ismi İstanbul dışında başka bir ilde olan öğrenciler: Sınava listede isminin yazıldığı illerde gireceklerdir. Sınav tarihleri daha sonra sitede ilan edilecektir.
  • İlan edilen listede ismi bulunmayan ve kendisiyle iletişime geçilen öğrencilerden İstanbul dışında bir ili tercih edenler: Sınava tercih ettikleri illerde gireceklerdir. Sınav tarihleri daha sonra sitede ilan edilecektir.