Yaz Okulu Sınavları Hakkında Duyuru

16.09.2020

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Hukuk Fakültesi Yaz Okulu Sınavları Hakkında Duyuru

İstanbul dışında bulunan öğrencilerimizin yaz okulu sınavlarına bulunduğu veya civar illerdeki devlet üniversitelerinde girmeleri yönünde çalışma yürütülmektedir.

Bu talepler başta o illerdeki üniversiteler olmak üzere, bütün paydaşların kabul etmeleri koşuluyla karşılanabilecektir.

Şehir dışında bulunan öğrencilerimizin, bulundukları veya civar illerdeki üniversitelerde sınavlara girme yönündeki taleplerini, 17.09.2020 saat 17.00’a kadar yazokulumedeniyet@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir. Talep sonucu hakkında tarafınıza olumlu veya olumsuz olarak bilgi verilecektir.

İlgili mailde;

1. Ad ve Soy ad
  2. TC Kimlik No
  3. Alınan Dersler ve Kodları
  4. Tercih Edilen 1. İl; Tercih Edilen 2. İl
  5. Öğrenciye Ait Mail Adresi ve Cep Telefonu Numarası

mevcut olmalıdır.

NOT 1: Öğrencilerin 2 il tercihi yapması zorunludur. Sınavlara, tercih edilen 1. veya 2. ildeki yalnızca devlet üniversitesinin merkez kampüsünde girilebilecektir. Tercih edilen illerde birden fazla devlet üniversitesi bulunuyorsa hangi okulda girileceği Üniversitemizce belirlenecektir.

NOT 2: Diğer illerde yapılacak sınavlar, Fakültemiz tarafından ilan edilen sınav takvimiyle eş zamanlı olarak ilerleyecektir.

NOT 3: Fakültemizde yaz okulu sınavları planlandığı şekilde yapılacaktır.

NOT 4: Talebinize olumlu geri dönüş yapılmadan gidiş dönüş biletlerinizi iptal etmemeniz gerekmektedir. Bu konuda sorumluluk kabul edilmeyecektir.

NOT 5: İstanbul ili sınırları içerisinde yaz okulu sınavları sadece üniversitemizde yapılacaktır.