I. Hukuk Fakültesi Öğrencileri Çocuk Hukuku ve Eğitim Hukuku Konferansı

14.03.2021

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve üniversitemiz öğrenci topluluklarından İdeal Medeniyet Hukuk Kulübü iş birliğinde düzenlenen “I. HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ ÇOCUK HUKUKU VE EĞİTİM HUKUKU KONFERANSI” 14 Mart 2021 tarihinde, saat 14.00’te Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecektir.
Etkinlik; “Covid-19 Pandemisinde Çocuk Hakları” ve kapsayan konuları içermekte olup bu konular 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi boyunca ilgili çalışmaları yürüten öğrenciler tarafından ele alınacaktır.
Programın tamamına katılan misafirler adına dijital katılım belgesi düzenlenecek ve program akabinde bu belgeler, katılımcılara bir hafta içerisinde e-mail olarak iletilecektir. Tarafına katılım belgesi iletilmesini isteyen misafirlerin aşağıda yer alan katılım formunu eksiksiz olarak doldurması gerekmektedir. Konferansın dili Türkçe olup, tüm öğrencilerimizin katılımı beklenmektedir.