Koronavirüs Döneminde Güncel Hukuki Meseleler

23.05.2020

İbn Haldun Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından 29-30 Mayıs 2020 tarihlerinde “Koronavirüs Döneminde Güncel Hukuki Meseleler” başlıklı bir sempozyum düzenlenecektir. Hukukun tüm alanlarında bildiri sunulacak bu sempozyumda, özellikle pandemi döneminin ekonomik, sosyal ve teknolojik alanlarda ortaya çıkardığı değişimlerin ulusal ve uluslararası hukuk üzerindeki etkilerinin değerlendirilmesi amaçlanmaktadır.

Sempozyumun bilim kurulunda İstanbul Medeniyet Üniversitesi Hukuk Fakültesi dekanı Prof. Dr. İbrahim Subaşı ile öğretim üyeleri Prof. Dr. Sezer Çabri ve Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal da yer almaktadır. Ayrıca fakültemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Hacı Kara ve Dr. Öğr. Üyesi Murat Tümay tebliğ sunacaklardır.

İlgililere duyurulur.

Sempozyum programı için lütfen tıklayınız.

Canlı yayını aşağıdaki adreslerden izleyebilirsiniz:

29 – 30 Mayıs (Tüm Oturumlar) : youtube.com/ibnhalduni

30 Mayıs (Paralel Oturum) : https://www.youtube.com/channel/UCNowarbE7BgUDGVpdSCtUpg/