Cübbe Giyme Töreni İcra Edildi

03.11.2022

Üniversitemize 2021 ve 2022 yıllarında katılan ve terfi eden hocalarımız için organize edilen Cübbe Giyme Töreni, rektör hocamız ve üniversite yöneticilerimizin de katılımı ile Güney Yerleşke Aşık Paşa Konferans Salonu'nda icra edildi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yaşar Bülbül’ün, akademisyenlerimizin uluslararası ölçekte ki başarı sıralamaları hakkında kısa bir bilgi konuşması yapmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik bir açılış konuşması gerçekleştirdi. İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nin ölçülemeyen bir ivme ile büyüdüğünü belirten Rektörümüz Prof. Dr. Çelik, akademik faaliyetlerin bazı başlıkları altında kısa bir bilgi verdi. Rektörümüz öğrenci sayısı mevcudiyeti, akademik ve idari personel, yerleşkeler, ihale aşamasında olan yapılar ve üniversitemizin geleceğe dair projeleri hakkında önemli bilgiler verdi.

2021-2022 akademik yılında fakültemiz bünyesinde terfi alan ve fakültemize yeni katılan hocalarımız cübbelerini giydiler.

Hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.