Fakültemizin Yeni Üyelerine "Hoş Geldiniz" Dedik

03.02.2021

2 Şubat 2021 tarihinde Cevizli Yerleşkemizde Fakültemize yeni katılan araştırma görevlisi arkadaşlarımızla tanışma toplantısı düzenlendi. Toplantıya Dekanımız Prof. Dr. İbrahim SUBAŞI, Bölüm Başkanlarımız Prof. Dr. Sezer ÇABRİ,  Prof. Dr. Nur Z. KAMAN, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Emrullah KERVANKIRAN, Dr. Öğr. Üyesi Ekrem SOLAK ve Fakülte Sekreterimiz Hülya E. PINAR BOZTEPE katılarak Üniversitemiz ve Fakültemiz hakkında bilgiler verdiler. Toplantıyı yeni üyelerimize "hoş geldiniz" diyerek  açan Dekanımız " Hukuk Fakültemiz günden güne büyüyor çalışarak birbirimizin eksik olduğu noktaları ortaya çıkarmak yerine tamamlayarak Üniversitemize ve ülkemize büyük katkılar sunmayı amaçlıyoruz. İstanbul'da yeni kurulan bir Hukuk Fakültesi olmamıza rağmen gerek akademik kadromuz gerek konumumuz itibariyle çok iyi bir noktaya geldik. Daha da iyi noktalara hep beraber geleceğiz inşallah" dedi. Ardından dekan yardımcılarımız ve bölüm başkanlarımız bilgiler vererek düşüncelerini paylaştılar. Yeni katılan arkadaşlarımızın kendilerini tanıtmaları ve soru cevaplarla toplantı sona erdi.