Öğrencilerimiz Varsayımsal Bireysel Başvuru Yarışmasında 5. Oldu

08.04.2022

Bahçeşehir Üniversitesi, İnsan Hakları Akademisi ve Friedrich Naumann Foundation ortaklığında bu sene 8.si düzenlenen Üniversiteler Arası Varsayımsal Bireysel Başvuru Yarışmasına okulumuzu temsil etmek üzere fakülte öğrencilerimizden; Abdülkadir Pala, Burak Selçuk Aydın, Feyza Nur Karan, Süheylanur Öner ve Şeyma Nur Sargın katıldı. Öğrencilerimiz tarafından yarışma kapsamında kurgusal bir olay üzerine Anayasa Mahkemesine bireysel başvuru formu hazırlandı. 23 farklı üniversiteden her bir üniversiteyi temsilen bir takımın katıldığı yarışmaya, fakültemiz öğrencileri ilk defa katılmış olup ilk 4 takımın finale kaldığı yarışmada finale kalmayı 3 puan farkla kaçırarak 5. oldular.

Yarışmaya katılan öğrencilerimizi ve takımımızı özel olarak hazırlayarak destek olan fakültemiz hocalarını tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.