Öğrencilerimizin Etkinlikleri

Aydın Medeniyetliler Akademisi
-Aydın Medeniyetliler Akademisi, online buluşmalar serisinde Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy’u ağırladı. Programda  Covid-19 Bağlantılı Suç ve Delil konusu ele alındı. Program’ı iki bölüm halinde aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz.  ( Tarih 1 Mayıs 2020)
-Aydın Medeniyetliler Akademisi’nin online buluşmalar yayınında bu hafta “Tahkimin Yargılamadaki Rolü ve Genç İSTAC” üzerine konuşuldu. Yayına aşağıdaki linkten erişebilirsiniz. (20 Aralık 2020)
İdeal Medeniyet Hukuk Kulübü
-İdeal Medeniyet Hukuk Kulübü’nün Edebiyat ve Hukuk Söyleşileri Serisi Kapsamında Yazar Buket Uzuner ile Roman Kahramanlarının Hukuk Sorunları üzerine konuşuldu. (11 Aralık 2020)
-İdeal Medeniyet Hukuk Kulübü’nün Mesleki Söyleşiler Serisi Kapsamında Av. Mehmet Akif Can ile Hukuki Danışmanlık Hakkında Merak Edilenler konusu üzerine konuşuldu. ( 27 Aralık 2020)
-İdeal Medeniyet Hukuk Kulübü’nün Mesleğin Fragmanı etkinliğinde Prof. Dr. Nuray Ekşi, Av. Bedia Teymur ve Antalya Cumhuriyet Savcısı Ayşe Demir konuk edildi. Programda farklı alanlardaki hukuk meslekleri üzerine tecrübeler üzerine konuşuldu.  (13 Kasım 2020)